31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyaları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan olacağına dair taahhüt veren emeklilere 18.000 TL'ye varan promosyon sunulurken, haziran ayı öncesinde gündemin ilk sıralarında çalışanların maaş promosyonları da yer alıyor. Bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler sürerken, söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça promosyon anlaşmalarının detaylarına ilişkin yapılan açıklamalar ile kamuoyu bilgilendiriliyor.

Evde Baki Turk Lirasi

40.000 TL Promosyon Anlaşması

Yurt çapındaki farklı belediyeler personellerin maaş promosyonlarına ilişkin mayıs ayının ilk günlerinden itibaren açıklamalarda bulunmaya devam ediyorlar. Bu çerçevede, Milas Belediyesi de 40.000 TL'lik promosyon anlaşmasını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşmasının Türkiye Ekonomi Bankası ile imzalanmasının ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımı ile bilgi verildi. Promosyon anlaşması ile ilgili açıklamada:

’’Belediyemize bağlı Emek Personel Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi ve Türk Ekonomi Bankası arasında şirkette çalışan işçileri kapsayan banka promosyon sözleşmesi imzalandı. 3 yıl süre için geçerli olan anlaşmaya göre banka tarafından her işçimize 40 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Tüm personellerimize hayırlı uğurlu olsun’’ denildi.

Editör: Ali Ölmez