Haziran ayında emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, temmuz ayının ilk günlerinde milyonlarca emeklinin maaşına altı aylık enflasyon verisine göre zam yapılmasının ardından promosyon ödemelerinde değişiklik olup olmayacağı merak ediliyor. Önümüzdeki aylarda emekli promosyonlarının değişmesi durumunda bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunacaklar. Emekli promosyonları ile birlikte çalışanların maaş promosyonu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu durumda, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalarla gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça haziran ayının ilk gününden itibaren açıklamalar geliyor.

45.100 TL Promosyon Anlaşması

Haziran ayının ilk günlerinden itibaren yüksek tutarlı promosyon açıklamalarına dair yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 45.100 TL promosyon anlaşmasının sağlandığını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşmasına varılmasının ardından detaylar merak konusu olurken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım şöyle:

‘’Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüzün Maaş Promosyonu İhalesi Sonuçlandı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve bağlı okul/kurumlarda görevli personelleri kapsayan maaş promosyon anlaşması yenilendi. İlçemizde görev yapan personellerimizin maaş ödemelerine ait banka promosyonu için Akbank T.A.Ş en yüksek rakamı verdi. Akbank T.A.Ş, 3 yıl için yapılan ihalede kişi başı 45.100TL teklif vererek ihaleyi aldı’’

Evde Baki Turk Lirasi

Promosyon Görüşmeleri 2024 Haziran

Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 45.100 TL promosyon anlaşmasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, haziran ayının ilk günlerinden itibaren ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, söz konusu promosyon görüşmelerinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Editör: Ali Ölmez