Kocasinan ilçesine bağlı Sahabiye Mahallesi Akçay Sokak'taki 3 katlı binanın ikinci katında yaşanan olayda pencereden bir kişinin  yere düştüğünü gören mahalle sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Yaşanan olay sonrasında binadan kaçmaya çalışan 2 şüpheliyi fark eden vatandaşlar kovalamaca sonucu zanlıları yakalayarak polise teslim etti.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kimliği belirsiz yabancı uyruklu kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Binanın alt katında iş yeri bulunan ve olaya tanıklık eden Mumin Canşahin, olay esnasında dışarıda bulunduğunu ve bir gürültü duyunca önce deprem olduğunu zannettiğini söyledi.

Yaşanan olayı anlatan Canşahin O esnada dükkanın yan tarafına bir gencin düştüğünü gördüğünü ifade etti. Olaya tanıklık eden Canşahin "Ambulansı aradık. İki kişi bahçeden kaçmaya çalıştı. Araba ile peşine düştük. Kahvehaneden arkadaşlar da peşine düştü. Onlar parkın içinde kovalarken biz köprünün altında sıkıştırdık. O iki kişiyi tuttuk, polise teslim ettik." diye konuştu.