Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un kalecisi Bilal Bayezit, sezonun son haftalarında takım olarak büyük bir mücadele verdiklerini söyledi. Kümede kalma adına kritik bir süreçten geçtiklerini belirten Bayezit, formanın hakkını vermeye çalıştıklarını vurguladı.
Son 11 maçta 21 puan toplayarak önemli bir çıkış yakaladıklarını ifade eden başarılı file bekçisi, "Kayserispor'u başarıya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Ligde kalmak hedefimiz. Son haftalarda gerçekten iyi bir ivme yakaladık. Kalan maçlarımızdan da gerekli puanları toplayarak Süper Lig’de kalacağımıza inanıyorum" dedi.
Bilal Bayezit, hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçına da değinerek, "Bu karşılaşmayı kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Kayserispor, ligde kalma yolunda kritik haftalara girerken, Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek.