Kayseri’de 22 Şubat’ta bıçaklı saldırıya uğrayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk görevinin başına dönerek bugün meclis toplantısına katıldı.

Kayseri Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk uğradığı bıçaklı saldırı sonrasında tedavisinin bitmesi ile beraber tekrardan görevinin başına döndü. Bugün meclis toplantısına katılan Başkan Esat Öztürk ‘’ Saldırgan hem arkadan hem de öldürücü darbe vuracağı için göğüs tarafına vurmaya çalıştı. 22 Şubat tarihinde görevimin başındayken bıçaklı saldırıya maruz kaldık. Meclis üyelerimize ve personelimize yaptığız basın açıklamasından dolayı teşekkür ederim. Biz kamuya ait olan fakat 15 yıldır işgal altında bulunan yol açma çalışmasını görmek için bölgeye gitmiştik. Orada ise talihsiz bir saldırıya maruz kaldık. Yaşatan da öldüren de Allah’tır. Demek ki daha yaşayıp hizmet edecek vaktimiz varmış. Allah çocuklarımızın yüzüne baktı. Çalışmaları ile memnun olduğumuz vefakar ve cefakar arkadaşın Sinan Sivritepe kardeşim, orada adete kendini önüme siper etti. O hain arkamızdan, arkadan saldıracaktı. Planlayarak adam öldürme teşebbüsünde bulundu. İnsan olarak olan bu duruma üzülmemek elde değil. Kendine çok yazık etti. Bu konuda tolerans sağlamaya niyetimiz olmadığı gibi zerre merhametimiz de yoktur’’ diyerek saldırı hakkında konuştu.

Suça azmettiren de suçu işleyen de cezasız kalmayacak diye vurgulayan Öztürk ‘suçlu kim olursa olsun adalet önünde cezasını çekecek’ dedi.