Emekli promosyonları haziran ayında 18.000 TL seviyesine kadar çıkarken, temmuz ayında milyonlarca emeklinin maaşına zam yapılmasının ardından promosyon ödemelerinde artışlar oluşması durumunda bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel promosyon tutarlarına ilişkin bilgilendirmede bulunacaklar. Bu çerçevede, bankaların emekli promosyonu fırsatları yakından takip edilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

30.000 TL Promosyon

Haziran ayının ortalarına doğru yaklaşırken çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin peş peşe yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu durumda, Ulubey Kaymakamlığı da muhtarların maaş promosyonuna ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu. 30.000 TL promosyon anlaşmasına ilişkin yapılan açıklamada:

‘’İlçe Özel İdare Müdürlüğümüzce İlçemizdeki ve İlimizdeki banka şubelerinden teklifler alınmış olup, en yüksek teklifi Denizbank A.Ş Uşak Şubesi vermiştir. Ulubey Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğü ile imzalanan sözleşmeye göre ilçemizde görev yapmakta olan 33 köy ve mahalle muhtarlarımıza 5 yıllık sözleşme karşılığı 30.000.00 TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olması temenni ediyoruz’’ denildi.

Turk Lirasi Odeme Promosyon

Promosyon Görüşmeleri 2024 Haziran

Ulubey Kaymakamlığı 30.000 TL promosyon anlaşmasına dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı kurumlarda, belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Bu durumda, haziran ayının son günlerine kadar bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmeleri neticesinde anlaşmalar sağlandıkça promosyon ödemelerinin detaylarına ilişkin kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

Editör: Ali Ölmez