Haziran ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon elde edebilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler, sendikalar haziran ayının ilk günlerinde görüşmeler yapıyorlar. Gerçekleşen görüşmeler neticesinde maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça duyuru metinleri yayınlanıyor.

32 Bin 100 TL Promosyon Anlaşması

Çalışanların maaş promosyonlarına dair haziran ayının ilk günlerinde de geçtiğimiz aylarda olduğu gibi açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller belediye yönetimleri ile bankalar arasında gerçekleşen maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Altıeylül Belediyesi de 32.100 TL’lik promosyon anlaşmasının sağlandığını duyurdu. Söz konusu promosyon anlaşmasına varılmasının ardından açıklamalarda bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli:

“Belediyemizde görevli olan memur çalışanlarımıza Altıeylül Belediyesi olarak tarihinde ilk 4 bin TL bayram ikramiyesi vereceğiz. Ayrıca belediyemiz iştiraklerinden olan ALTAŞ A.Ş.’de görev yapan personellerimize de bankayla yaptığımız anlaşmaya göre Temmuz ayında 32 bin 100 TL banka promosyon ödemesi yapılacak. Gece gündüz demeden daha güzel bir Altıeylül için alın teri döken çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Promosyon Turk Lirasi

Maaş Promosyonu 2024 Haziran

Altıeylül Belediyesi 32.100 TL promosyon anlaşmasına dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, yurt çapındaki farklı belediyelerde çalışan personeller de haziran ayının ilk günlerinde maaş promosyonlarına dair gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler devam ederken, haziran ayının son gününe kadar maaş promosyonlarına dair yeni anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyuru metinleri yayınlanabilir.

Editör: Ali Ölmez