Menduh Uzunluoğlu: "İftiralar atmayı tercih eden CHP yönetimini üzülerek takip ediyorum" Menduh Uzunluoğlu: "İftiralar atmayı tercih eden CHP yönetimini üzülerek takip ediyorum"

Bayam: "Hacılar ilçemiz de alt yapı çalışmaları ve yol çalışmaları üzerinde duracağız. İlçemizin vatandaşları bu durumdan şikayetçi oluyor, seslerini duyurmak istiyorlar. İlçemizin kalkınması bir yana vatandaşın sesine kulak vermek gerekiyor istişareler yaparak birlikte çözüm yolları üretmek gerekiyor. Herhangi bir ihtiyaçları halinde vatandaşın yanında belediye olarak durmak gerekiyor, destek olmak gerekiyor. İlçemizde gerçekleşen trafik kazası için yaralımıza acil şifalar diliyorum. Bununla birlikte yine gündeme gelen yol sorunları orada ki evlerin yıkılıp enkaz şekilde aylarca durması tepki çekiyor. Tırın mezarlıga devrilmesi ve bunun gibi aynı yerde bir çok olan kazaların hala önüne geçilememiş olması büyük sorumsuzluktur. Belediyenin sorumlulukların  dan birisi de mezarlıkların etrafını duvarlarla çevirmek, ağaçlandırıp çiçeklendirmek ve gerekli her türlü bakım ve onarımı yaparak korumak zorundadır. İstenildiği taktirde çok güzel yapılar, çok güzel yollar yapılabiliyor. Bu güzel projelerimizi birlikte hayata geçireceğiz alt yapı çalışmalarını kordineli  bir şekilde ehliyetli kadrolar sayesin de bir an önce bu olumsuzlukların önüne geçmesi gerekiyor.


Söz sahibi olabilmek için vatandaşın desteği gerekmektedir. Vatandaş o desteği veriyorsa senden de kendileri için o desteği bekliyor olduğunu unutmamak gerekiyor. Gece gündüz demeden dertlerine deva olmak gerekiyor. 31 Mart seçimlerinde biz ve ya bir başkası iktidara gelecek hedef olarak öncelik ilçemizin kalkınması olacak. İilçemizin huzuru olacak sözler verilip tutulmakdıktan sonra başımıza gelen olaylardan ders çıkarmadıktan sonra vatandaşın dertlerine çözüm bulamadıktan sonra hiç bir kıymeti kalmıyor. Biz Hacılar ilçemize şeffaf belediyecilik teklif ediyoruz. Bu zor dönemden geçtiğimiz süreçte vatandaşa kulak vermek gerekiyor. Onların istekleri, onların fikirleri ile istişare toplantıları yaparak birlikte yönetim gerekiyor. Bugün Hacılar ilçemizde olan kazada yaralanan vatandaşımıza tekrar dan acil şifalar diliyorum. Rabbim beterinden korusun diyor ve bu son olsun dileklerimi sunuyorum. Mezarlıkları hasar gören vatandaşlarımızında  üzüntüsüne eşlik ediyorum. Biran önce mezarlık ve çevresine el atalım, yollarımızı yapalım. Reklamlara, hediyelere, kendilerimizi tanıttığımız ayırdığımız bütçelere vatandaşların değeri olan ihtiyacı olan şeylere destek olalım. El ele gönül gönüle verelim. 

Şeffaf belediyecilik için destek bekliyorum gelin birlikte yönetelim diyorum projelerimizi birlikte hayata geçirelim. Katılımcı istişare toplantıları yapalım birlikte yönetelim." ifadelerini kullandı.