Üzüm’den "seçim" açıklaması: "Allah’ın izniyle fazlasıyla toparlarız" Üzüm’den "seçim" açıklaması: "Allah’ın izniyle fazlasıyla toparlarız"

Başkan adayı Bayam: "Hacılar Belediyesi ve sanayici, iş adamlarının takıma maddi ve manevi destekte bulunması gerekiyor. Hacılar'a değer veren herkesin taşın altına eline koyması gerekiyor. İlçemizin marka değeri olan Hacılar Erciyesspor kulübümüze sahip çıkılması gerekiyor. Bu konuyu daha önce de biz dile getirdik. Hacılar Erciyesspor sevdalıları taraftar grupları da Hacılar'a gönül veren herkes bu konu üzerinde durulmasını bekliyor. Hacılar'a değer veren herkes bu takıma inanacak, bu takıma  güvenecek ,iyi gün kötü gün demeden Hacılar Erciyesspora başarı ivmesi kazandıracaktır" dedi.


Burada en büyük pay Hacılar Belediyesi'ne çok düşmektedir! 
Bayam: "Sporda siyaset olmaz, spor üzerinden siyaset yapılmaz! Gönül veren ekmeğini yiyen, suyunu içen herkes takımına sahip çıkacak! Bu taraftar bu memleketin bir ferdi, taraftara kulak ver. Markanı değerini koru" olarak açıklamalarda bulundu.


Bayam: "Hacılar'ı merkez ilçe konumuna getirebilmek, Hacılar'ın değeri olan değerli kulübümüz Hacılar Erciyesspor’u üst ligler de bir gün kısmet olursa Süperlig’de görmek için mücadeleden hiç bir zaman geri durmayacağız. Sırt sırt’a omuz omuza vererek birlik ve kardeşlik için de güzel mutlu yarınlara uzanacağız’’ ifadelerini kullandı.