Hacılar Belediye Başkan adayı İsmail Bayam: "Yunus Çepken İlköğretim okulunda öğretmen olarak eğitim ve öğretime katkılar da bulunmuştum. Şimdiler de ise bu topraklar da doğmuş bu topraklar da büyümüş bu topraklar da emek kazanma mücadelesi veren ama ortak değeri Hacılar olan hemşerilerimin yanında olmanın mutluluğu içerisindeyim.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü, Talas Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibini Tebrik Etti Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü, Talas Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibini Tebrik Etti

Çok güzel projeye dayalı işler yapacağını hep daha fazlası için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Bayam:  "Çünkü bizim gönlümüzde millet sevdası aklımızda İlham aldığımız tarihimiz sorumluluk olarak da çocuklarımıza eşlerimize sevdiklerimize görmediğimiz torunlarımıza onların çocuklarına bir borcumuz olduğuna inanarak siyaset yapıyoruz onun için milletimizden güçlü bir destek istiyoruz" dedi.

Bayam: "Değerli yol arkadaşlarım bizler buradan ilçemizdeki tüm seçmenlere hep birlikte söz verelim çünkü yerel yönetim demek halk ile iç içe yönetim demektir bu noktada söz veriyoruz. Yerel halkın ihtiyaçlarına ve sorunlarına çözümler bulacağız. Çevre dostu politikalarımızla sürdürülebilir bir kalkınma hedefliyoruz bizde bu hizmetleri verecek cesaret ve yürek var sizler bizi desteklediğiniz sürece bizler de bu hizmetleri gerçekleştirebiliriz. Sosyal belediyecilik nedir halkımızın tüm kesimlerine hissetireceğiz. Belediyenin kapılarını sonuna kadar halkımıza açmak için adayım,siyaset için değil yurttaş için, taraf olmak için değil hizmet etmek için adayım, ayrıştırmak için değil birleştirmek için makam ve konum için değil Hacılar için sorumluluk almak için adayım" dedi.