Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte yeni dönem muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Yalçın, muhtarları tebrik ederken, sunulan hizmetlerin kalitesinden bahsederek, "Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik." dedi. Toplantı Başkanlık toplantı salonunda gerçekleşti ve Başkan Yalçın ile Kaymakam Dönmez'in yanı sıra birim müdürleri, başkan yardımcıları ve muhtarlar katıldı.

Talas Belediye Başkanı Yeni Dönem Muhtarlarıyla Toplantı Yaptı

Toplantının açılışında konuşan Başkan Yalçın, “Hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Allah mübarek etsin. Tebrik ederim.” diyerek, geçen dönemde 47 kez muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade etti. Başkan Yalçın, diğer ilçelerin muhtarlarının da bu güzelliği yaşamak istediğini belirterek, “Asker uğurlamada, düğünlerde, cenazelerde, ziyaretlerde, açılışlarda, ağaç dikmelerde derken epey bir araya geldik. 47 toplantı az değil.” diye konuştu.

HAK-İŞ'ten 1 Mayıs'ta Yükselen Talepler: Emek ve Dayanışma Coşkusu Kayseri'de HAK-İŞ'ten 1 Mayıs'ta Yükselen Talepler: Emek ve Dayanışma Coşkusu Kayseri'de

Başkan Yalçın, vatandaşa sunulan hizmetin çıtasının yükseldiğine dikkat çekerek, “Artık bizlerden yüzme havuzu veya bowling salonu gibi isteklerde bulunuluyor. Vatandaşımızın çıtası çok yükseldi.” şeklinde konuştu. Muhtarlarla birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yalçın, “Görev aldığımız yeri sahiplenip var olan imkanları belirleyip, ilçe belediyesinden, kaymakamlıktan, valilikten ve diğer resmi kurumlardan mahallem adına ne isterim dediğinizde yardıma hazırız.” dedi.

Kaymakam Yaşar Dönmez de muhtarları tebrik ederek başladığı konuşmasında, muhtarların Türkiye’nin en şanslı ilçesinde görev yaptıklarını ifade etti. Kaymakam Dönmez, “Bugüne kadar en az 50 belediye başkanıyla çalıştım. Başkanımızın vatan millet önceliğiyle birlikte tecrübeden kaynaklanan pratikliği var. Bir konu gündeme geldiğinde konunun cevabını 5 dakika içinde alıyorsunuz. Bu güzel bir haslet, büyük bir şans.” şeklinde konuştu.

Muhtarlar da Başkan Yalçın ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Ardıç Muhtarlığı yapan Alper Solak, “Başkanımızla çalışmaktan gurur duyuyorum” derken, Yenidoğan Muhtarı Adem Atasoy da, “Bugün ben ikinci dönemimdeyim diyebiliyorsam başkanımızın sayesinde oldu. Biz söyledik o yaptı. Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.