Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediyenin önemli hizmetlerinden biri olan Akıl Küpü Kütüphanesi'nde, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hazırlanan öğrencileri ziyaret ederek onlara başarı dileklerinde bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı YKS'ye Hazırlanan Öğrencilerini Ziyaret Etti

Başkan Palancıoğlu, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek onlara YKS ve gelecek yaşamları hakkında iyi dileklerini iletti. Melikgazi Belediyesi, ülkeye birçok alanda katkı sağlayacak, donanımlı, kültürlü ve üretken nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda hayata geçirilen Akıl Küpü Kütüphaneleri, gençlere konforlu ve kaliteli bir ortamda ders çalışma, sosyalleşme ve gelişme olanağı sunuyor. Grup çalışma ofisleri, özel çalışma alanları, kafeterya gibi birçok özellikle donatılan bu kütüphaneler, gençlerin rahat ve verimli bir şekilde ders çalışıp kitap okuyabilmelerine imkân tanıyor. Birçok mahallede hizmet veren Akıl Küpü Kütüphanelerinin 40 binin üzerinde üyesi bulunuyor.

Üniversite sınavına hazırlanan gençler, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak sınav öncesinde hazırlıklarını Akıl Küpü Kütüphanelerinde sürdürüyor. Bu yoğun tempoda gençleri ziyaret ederek onlara sınavda başarılar dileyen Başkan Palancıoğlu, kütüphanelerin büyük ilgi gördüğünü ve sayılarının 15'e ulaştığını belirtti. Öğrencilere en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Palancıoğlu, sınavın önemine dikkat çekerek velilerden ve vatandaşlardan hafta sonu okul çevrelerinde sessiz olmalarını ve sınava giren öğrencilere destek olmalarını rica etti. Başkan Palancıoğlu, tüm öğrenci ve gençleri Akıl Küpü Kütüphanelerine beklediklerini ifade etti.

Editör: Osman Baytekin