Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin son ödeme tarihi olan 31 Mayıs yaklaşırken belediye veznesinde ödeme yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisini Ödedi

Melikgazi Belediyesi'nde Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri için son ödeme tarihlerinin 31 Mayıs olması nedeniyle veznelerde yaşanan yoğunluğu dile getiren Başkan Palancıoğlu, vatandaşların rahat bir şekilde ödeme yapabilmeleri için Melikgazi Ana Hizmet Binası'ndaki veznelerin 08.30-19.00 saatleri arasında ve öğle arası da dahil olmak üzere açık olacağını belirtti. Konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Melikgazi Belediyemizin veznesindeyiz. Hem kendi evimizin hem de annemin evinin emlak vergisini ödüyoruz. Bu ay sonu Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin son ödeme tarihi. Vatandaşlarımız unutmasınlar, cezaya kalmasınlar ve faiz ödemesinler diye özellikle hatırlatmak istedik. Biz de vergimizi ödüyoruz. Vergisini ödeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hayırlı, bol kazanç versin. Aldığımız vergilerle sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Hayırlı olsun inşallah.”

Başkan Palancıoğlu, vatandaşların Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödemelerini Melikgazi Belediyesi veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapabileceklerini, ayrıca https://ebelediye.melikgazi.bel.tr adresinden de ödemelerini gerçekleştirebileceklerini belirterek, vergisini ödeyen herkese teşekkür etti.

Editör: Osman Baytekin