Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, teşkilat mensuplarıyla düzenlenen programda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Özdoğan, "Amacımız, bu güzel teşkilat ve meclisle birlikte dua alarak eserler bırakmak" dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdi

Hacılar’da düzenlenen programa Başkan Bilal Özdoğan, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, AK Parti İl Başkanlığı Hacılar Koordinatörleri, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Başkan Özdoğan, birlik ve beraberlik mesajları vererek şöyle konuştu:

"Seçimlerin ardından bu güzel ekiple ve teşkilatımızla birlikte burada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Teşkilat olmadan belediye olmaz, belediye olmadan teşkilat olmaz. Geçen 7 yıl boyunca hep omuz omuza çalıştığımız ilçe başkanımıza ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Yeni oluşacak teşkilatımızın da önceki teşkilatlar gibi canla başla mücadele edeceğine inancımız tam. Belediye olarak seçimlerden hemen sonra çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hem saha çalışmaları, hem inşaat faaliyetleri, hem de insani faaliyetlerle şehrin imarı ve insanların ihyası için çaba gösteriyoruz. Amacımız, bu güzel teşkilat ve meclisle birlikte dua almak ve eser bırakmak. Geçtiğimiz 5 yılda eserlerimizi ortaya koyduk, önümüzdeki 5 yılda da bu eserleri artırarak devam edeceğiz. Sanayicimiz, teşkilatımız ve halkımızla uyum içinde çalışıyoruz, vatandaşlarımızla her zaman hemhal olmaya devam ediyoruz."

Teşkilatın belediye ile vatandaş arasında köprü oluşturmasının önemine değinen Özdoğan, "Teşkilatlarımızın ana görevi, belediye ile vatandaş arasında köprü oluşturmak. Hem genel merkezin politikalarını vatandaşa aktarmak hem de belediyemizin faaliyetlerini detaylı bir şekilde anlatmak ve soruları yanıtlamak. Dün olduğu gibi bugün de el ele, gönül gönüle çalışmalarımız sürecek" dedi.

AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç ise siyasetin en büyük kazanımının insan kazanmak olduğunu vurgulayarak, “2018, 2019, 2023 ve 2024 seçimlerinde birlikteydik. Keyifle ve zevkle bir seçim dönemi yaşadık. Sonuçta kazandık, fark ne olursa olsun kazandık” dedi.

Toplantı, teşkilat mensuplarının dayanışma ve birlik mesajlarıyla sona erdi.

Editör: Osman Baytekin