Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2015 yılında başlattığı 'Başkan Sizi Dinliyor' programı çerçevesinde bu kez Yenidoğan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ihlamur Parkı’nda düzenlenen programda vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri ve Türkiye’nin kalkınması için projelerine devam ettiklerini belirterek, "Vizyon projelerimizle Kayseri’yi ve Türkiye’yi kalkındırarak milletimizin refah seviyesini ve huzurunu daha da artıracağız" dedi.
Programa Başkan Çolakbayrakdar’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, altyapı kurumlarının temsilcileri, mahalle muhtarı ve bölge sakinleri katıldı. Başkan Çolakbayrakdar, çocuklardan gördüğü yoğun sevgiye de değinerek, "Çocuklarımızın sevgisi bizleri daha da mutlu ediyor. Bizim gayretimiz çocuklarımız içindir. Geleceğin emaneti olan bu evlatlarımıza daha güzel bir Türkiye ve Kocasinan bırakmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, 2016 yılında Kayseri’de bir ilke imza atarak hayata geçirdikleri 'Çözüm Merkezi' hakkında da bilgi verdi. Çözüm Merkezi’nin, vatandaş ile belediye arasında bir iletişim köprüsü kurduğunu belirten Başkan, "Çağrı Merkezi 222 70 00 numarasını aradığınızda talepleriniz en kısa sürede yerine getirilir" ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan gelen yazılı ve sözlü talepleri tek tek cevaplayan Başkan Çolakbayrakdar, programın sonunda mahalle sakinlerinin teşekkürleriyle son buldu.