Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, güne devam eden inşaat projelerini inceleyerek başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı İnşaat Projelerini İnceledi

Kentin merkezinde ve ilçelerinde sürdürülen projeleri yakından takip eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen inşaat şantiyelerini yerinde inceledi. Sabah saatlerinde inşaatı devam eden yatırımları denetleyen Büyükkılıç, yetkililerden projelerin son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Büyükkılıç, projelerin tamamlandığında şehre önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yapımı süren Mutfak Sanatları Merkezi ve İl Halk Kütüphanesi'ndeki çalışmaları yerinde değerlendirdik. Bu projeler tamamlandığında, şehrimize değer katacak ve hemşehrilerimiz için önemli kültürel ve sanatsal mekânlar oluşturacağız" dedi.

Yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde Kayserililere ulaştırmayı sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, "Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, yeni dönemde de yatırımlarla ülke genelinde örnek gösterilen bir belediye olmayı hedeflediklerini belirterek, "Geçtiğimiz 5 yılda kentimiz genelinde birçok önemli yatırımı hayata geçirdik. Yeni 5 yılda da vizyon, prestijli ve insan odaklı projelerimiz ile Kayseri’mizin hizmetinde olacağız. Yerel yönetim hizmetleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz birçok uygulama, proje ve yatırımla ‘Kayseri Modeli’ olarak örnek gösterilmeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Osman Baytekin