Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12 Mayıs Anneler Günü vesilesiyle duygusal bir mesaj yayımladı. Başkan Büyükkılıç, annelerin çocuklarına gösterdiği şefkat, sevgi ve fedakarlığın eşsiz olduğunu vurgulayarak, özellikle şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü tebrik etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Anneler Gününe Özel Duygusal Mesaj Yayınladı

Annelerin çocuklarına sağlıklı nesiller yetiştirme konusunda önemli bir rol üstlendiğini belirten Başkan Büyükkılıç, annelerin hayat rehberi ve kahramanları olduğunu dile getirdi. Annelerin çocuklarına karşı gösterdikleri sevginin karşılıksız olduğunu ifade eden Başkan, annelerin varlığının toplumun temel taşlarından biri olduğunu vurguladı.

Mesajında Peygamberimiz Hz. Muhammed'in annelere verdiği değeri hatırlatan Başkan Büyükkılıç, Türk milletinin tarih boyunca annelerin fedakarlıkları ve kahramanlıklarıyla şekillendiğini belirtti. Geçmişin ve geleceğin köprüsü olan annelerin, milletin gelişimine büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Başkan Büyükkılıç, özellikle kendi annesi ve eşi başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü içtenlikle kutladı ve şehit olan annelere Allah'tan rahmet diledi.

Editör: Osman Baytekin