Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yahyalı ve Develi belediye başkanlarını ziyaret ederek, ilçelerde yapılacak hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu. Büyükkılıç, 16 ilçe belediyesiyle birlik, beraberlik ve dayanışmaya özel önem veriyor ve bu doğrultuda ilçe belediye başkanlarıyla sık sık bir araya gelerek yerel yönetim hizmetleri alanında istişarelerde bulunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yahyalı ve Develi Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

Yahyalı ilçesinde Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü makamında ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, ilçede devam eden çalışmaları değerlendirdi. Ziyaret sırasında AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Başkan Öztürk, yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgiler verirken, Başkan Büyükkılıç da ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ayrıca, Yahyalı'daki Elma Pazarı'nı da ziyaret eden heyet, çalışan personele kolaylıklar diledi. Ardından Develi ilçesine geçen Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve beraberindeki heyetle Develi Belediye Başkanı Adem Şengül'ü ziyaret ederek tebriklerini iletti. Büyükkılıç, Develi için büyük bir aşkla hizmet yolculuğuna başlayan Başkan Şengül'e kolaylıklar diledi.

Başkan Büyükkılıç'a ziyaretler esnasında AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Editör: Osman Baytekin