Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, muhtarlarla da istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Cumhur İttifakı ortakları, Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. İlk olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci ve parti yönetimiyle birlikte Pınarbaşı Kızılhan ve Gümüşgün mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve birlik mesajları verdi.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra Pınarbaşı Karslı Camii’nde Cuma namazının ardından ilçe sakinlerine çiçek dağıtarak, mübarek Cuma günlerini tebrik etti. İlçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı, muhtarların taleplerini dinledi.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Başkan Büyükkılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, Pınarbaşı'nın her köşesine hizmet ve yatırım yaptıklarını belirtti. Muhtarlarla yapılan istişarelerin önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ise seçimlerin hizmet yarışı olduğunu ve Pınarbaşı'na daha iyi hizmet vermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Toplantıda, Pınarbaşı'nın sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Başkan Büyükkılıç, ilçede yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin koordinasyonunu sağlayarak, Pınarbaşı'nın kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Toplantı sonunda mahalle muhtarları, Başkan Büyükkılıç'a teşekkürlerini iletti ve yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirdi.

Editör: Osman Baytekin