Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediyesi Talas Gençlik Merkezi’nde KAYMEK tarafından eğitim gören gençlerle bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, "Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim ve gençlik projelerimizle her zaman yanlarında olduğumuz öğrencilerimize yürekten başarılar dilerim" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Talas Gençlik Merkezi'nde Gençlerle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, öğrenci dostu hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ederken, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç da gençlerin her zaman yanında olmaya özen gösteriyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Talas Gençlik Merkezi’nde KAYMEK tarafından eğitim gören gençlerle buluştu ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Gençlerin taleplerine ve önerilerine önem verdiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, "Her zaman olduğu gibi keyifle sohbet ettik ve öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Eğitim ve gençlik projelerimizle her zaman yanlarında olduğumuz öğrencilerimize yürekten başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da öğrencilere nasihatlerde bulunarak, "Şu anda bizim çalışma, öğrenme, eğitim, başarma ve fedakarlık yapma zamanımız" dedi.

Editör: Osman Baytekin