Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Kızılay'ının 156. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Türk Kızılay Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Türk Kızılay Kayseri İl Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

Kızılay'ın insanlık ve yardımlaşma duygularının simgesi olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik içinde Türk Kızılay'ı gibi önemli bir kuruluşun hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ifade etti. Kızılay'ın, toplumun her kesimine ulaşarak yardım elini uzattığını ve bu anlamda önemli bir sosyal sorumluluk üstlendiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, Kızılay gönüllülerinin özverili çalışmalarını da takdirle karşıladı.

Ziyarete Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay'ın da eşlik ettiğini belirten Başkan Büyükkılıç, Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli'den yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Beydilli ve ekibine teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, Türk Kızılay'ının 156. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Türk Kızılay'ımızın insanlık adına yaptığı bu kutsal hizmetlerde emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyor, nice başarılı yıllar diliyorum" dedi.

Ziyaret sırasında, Türk Kızılay'ının gönüllüleriyle de sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, gönüllülerin özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ziyaretin sonunda plaket takdimi gerçekleştirildi ve Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Editör: Osman Baytekin