Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri 2. Kadın Kooperatifleri ve Yöresel Ürünler Fuarı’nı ziyaret etti. Fuar esnasında eski hastalarıyla karşılaşan Başkan Büyükkılıç, bir vatandaşın “Hastanızdım bir zamanlar, gerçekten harikaydınız” sözleriyle teşekkür edilmesi üzerine, “Estağfurullah. Biz sizlere dua ediyoruz, teşekkür ediyoruz. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz” şeklinde yanıt verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yöresel Ürünler Fuarı'nı Ziyaret Etti

Kentte üretim ve istihdamın artmasına katkı sağlamak amacıyla kadın kooperatiflerine güçlü destek veren Başkan Büyükkılıç, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası kapsamında gerçekleşen fuarda, vatandaşlarla buluştu. Fuar alanında stantları dolaşarak kadın kooperatiflerinin üreticileriyle sohbet eden Büyükkılıç, ürünler hakkında bilgi aldı.

Başkan Büyükkılıç, fuarda alışveriş yapan vatandaşlara halka tatlı ikramında da bulundu. Fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Türk Mutfağı Haftası’nda Kayseri 2. Kadın Kooperatifleri Fuarı ve Yöresel Ürünler Fuarı’nı ziyaret ederek, şehrimizin üreten maharetli kadınlarını, esnaflarını ve alışveriş yapan hemşehrilerimizin keyifli pazar günlerine ortak olduk” dedi.

Fuarda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükkılıç, Kayserililerle günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Osman Baytekin