Kayseri’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Fener Alayı yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tuna Kavşağı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden yürüyüşte, gençler ve vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle bayram sevincini paylaştı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’nın da aralarında bulunduğu protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş yürüyüşe katıldı.

Başkan Büyükkılıç, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşarak onlarla yakından ilgilendi ve günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi. Büyükşehir Spor A.Ş., Erva Spor Okulları ve çeşitli derneklerin de destek verdiği etkinlik, renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.

Gençler, 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşarken, etkinlik vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.