Cumhuriyet Meydanı’nda Büyük Kayseri Mitingi’nde ‘Kendisini Kayseri’ye hizmete adayan başkan’ olarak sahneye davet edilen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, kalabalık tarafından ‘Kayseri seninle gurur duyuyor’, ‘En büyük başkan, Memduh başkan’ sloganları atıldı.

Yapılan projeleri saymakla bitiremeyeceklerini söyleyen Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin kente hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti. Başkan Büyükkılıç’ın konuşması, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalık tarafından büyük alkışlarla desteklendi.

Başkan Büyükkılıç; “Bizim sevdamız hizmet sevdası, ülkemizin beka sevdası, o açıdan cumhur ittifakı olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sizlere hizmet etmeyi ibadet etme anlayışı içerisinde bir olacağız, diri olacağız, hep beraber Kayseri, hep beraber Türkiye olacağız. 4 organize sanayisiyle, 5 üniversitesi, 75 bin üniversite öğrencisiyle, eğitimde, sporda, siyasette, ticarette, hizmette, üretimde, ihracatta varız diyeceğiz. Ülkemizin her yeri ayrı bir güzel ama Kayseri ayrı bir güzel. Kayseri, bu ülkenin mihenk taşı. Siz ne yaparsanız, ülkenin sesi o şekilde gelir. Siz hak diyeceksiniz, siz bayrak diyeceksiniz, siz Recep Tayyip Erdoğan diyeceksiniz. Belediyeler olarak sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bir doktor olarak konuşuyorum, daha önceki sağlık hizmetlerini hepimiz biliyoruz. İşte Şehir Hastanesi, 1600 yataklı hizmet ediyor. Allah razı olsun." Şeklinde konuştu.