Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde tüm öğrencilere başarılar diledi.

Hacılar Belediye Başkanı LGS Öncesinde Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Bilal Özdoğan, LGS’ye girecek öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Sevgili öğrenciler, uzun bir hazırlık sürecinin ardından önemli bir sınava gireceksiniz. Hepinizin azim ve kararlılıkla bugüne hazırlandığınızı biliyor ve emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum. Sınavınızın en iyi şekilde geçmesini temenni ediyorum. Unutmayın ki bu sınav, hayatınızdaki birçok fırsattan sadece biri. Sizden beklenen, elinizden gelenin en iyisini yapmanızdır. Her birinizin geleceğine katkıda bulunacak bu adımda yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum" dedi.

Başkan Özdoğan ayrıca, Hacılar’da eğitim gören ve sınavda 480 ve üzeri puan alan öğrencilere birer küçük altın hediye edeceklerini açıkladı. Özdoğan, "Bu ödül, öğrencilerimizin gayret ve başarılarını takdir etmek amacıyla verilecektir. Başarı gösteren öğrencilerimizi kutluyor ve onların gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum" dedi.

Editör: Osman Baytekin