Haziran ayının ilk günlerinden itibaren nakit ihtiyacı olan kişiler bankaların güncel nakit avans ve kredi fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, nisan ve mayıs ayında Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bırakmasının ardından bankalar güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, önceki aylarda olduğu gibi haziran ayında da yeni müşteri olacak kişilere bankalar fırsatlar sunuyorlar. DenizBank da 25.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli avans ve kredi fırsatı ile ilgili bilgi verdi.

Denizbank Nakit Avans Kampanyası

DenizBank geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 6 Mayıs tarihinde başlayan ve 14 Haziran tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 15.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit ve 10.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli kredi sunulabilecek. Söz konusu kampanya çerçevesinde 25.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli nakit elde edilebilirken, kampanya ile ilgili DenizBank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre Mobil Deniz’den yeni müşteri olan kişiler fırsattan yararlanabilecekler.

Turk Lirasi Sayma

Denizbank Haziran 2024 Güncel Kampanyalar

Haziran ayının ortalarına kadar devam edecek olan 25.000 TL'ye varan nakit fırsatı ile ilgili DenizBank bilgilendirmede bulunurken, DenizBank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da DenizBank belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, DenizBank'ın güncel kampanyalarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler DenizBank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. İlerleyen süreçlerde yeni fırsatlar hayata geçirildikçe DenizBank açıklamalar yapacak.

Editör: Ali Ölmez