SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri mayıs ayının ortalarında maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan alacaklarına dair taahhüt vermeleri ve koşulları yerine getirmeleri durumunda maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye varan promosyon elde edebiliyorlar. Söz konusu emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanların maaş promosyonlarına ilişkin de araştırmalar hız kesmeden sürüyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ve kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler mayıs ayında da görüşmeler gerçekleştirirken, önümüzdeki süreçlerde de söz konusu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak.

28.000 TL Promosyon Anlaşması

Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren ülke genelindeki farklı belediyeler personellerin maaş promosyonları ile ilgili bilgilendirmede bulunmaya devam ediyorlar. Bu çerçevede, Burdur Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyon ihalesi sonuçlandı. BAHTAŞ’ta çalışan kişiler için 28.000 TL'lik promosyon anlaşması sağlanırken, söz konusu promosyonları Türkiye Ekonomi Bankası ödeyecek.

Turk Lirasi Emekliiii

Maaş Promosyonu Görüşmeleri 2024 Mayıs

Burdur Belediyesi personelinin maaş promosyonlarına ilişkin Türkiye Ekonomisi Bankası ile imzalar atılırken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonları için bankalar ile gerçekleşen görüşmelerden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, mayıs ayının son günlerine kadar maaş promosyonlarına ilişkin bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça duyuru metinleri yayınlanabilir. Çalışanların maaş promosyonları ile birlikte emekli promosyonu fırsatları da yakından takip ediliyor. Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL'ye kadar promosyon sunulurken, temmuz ayında milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidilmesinin ardından promosyon ödemeleri de yükselebilir. Bu durumda, temmuz ayının ilk günlerinde maaş promosyonlarına ilişkin bankaların resmi internet sitelerinde ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular emekliler tarafından yakından takip edilecek.

Editör: Ali Ölmez