Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek kentsel dönüşüm projeleri üzerine bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Girişi önünde Bakan Mehmet Özhaseki’yi çiçeklerle karşıladı. Bakan Özhaseki ile belediye girişinde kısa bir sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Büyükkılıç, ardından Özhaseki’yi makamında ağırladı.

Bu ziyarette Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, ilgili bürokratlar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ve daire başkanları da hazır bulundu. Toplantıda, Kayseri'de yapılan, yapımı devam eden ve planlanan kentsel dönüşüm projeleri değerlendirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, Ankara’da Kayseri’nin sesi olan Bakan Özhaseki’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç, "Şehrimizin geleceği için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Kayseri’de hayata geçireceğimiz kentsel dönüşüm projelerini değerlendirdik. Şehrimize yapılan ve yapılacak olan projelerimiz şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Bakan Özhaseki ise Başkan Büyükkılıç’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, tüm Kayserililere selam ve sevgilerini iletti. Hafta sonu mesaisinde Kayseri’de olduklarını belirten Özhaseki, kentte hayata geçirecekleri kentsel dönüşüm projeleri üzerine kapsamlı değerlendirmeler yaptıklarını ifade etti.

Editör: Osman Baytekin