AK Parti tarafından Kayseri milletvekili adayı olarak gösterilen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sahuru Bellona fabrikasında işçilerle yemekhanede yaptı. Sahur programında konuşan Akar, Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Bakan Akar; "Bu konuda Mehmetçik büyük mesafe aldı. Fakat şimdi bazıları ‘Biz terörist elebaşını tahliye edeceğiz’, ‘Teröristlere hak, imkân vereceğiz, bunları affedeceğiz’ diyorlar. Teröristleri cesaretlendiriyorlar. Onlara arka çıkmak için her türlü gayreti gösteriyorlar. Bunlar binlerce şehit vererek teröre karşı sağlanan kazanımları yok etmeye istiyorlar. Buna milletimizin müsaade etmeyeceğini bütün kalbimizle inanıyor, bunun mümkün olmadığını söylüyoruz.” şeklinde konuştu.

Demokrasilerde son kararın millet tarafından verildiğini vurgulayan Akar, “Teröristle, terör örgütüyle arasına mesafe koymayanlara ülkemiz, asil milletimiz herhangi bir şekilde prim vermeyecek. Dileğimiz, temennimiz bu” diye konuştu.