ABD Jimnastik Milli Takımı’nın doktorluğunu yapan Laryy Nassar’ın iddialara göre bir çok milli sporcuyu taciz ettiği için yargılandığı dava hala devam ediyor. Önceki gün yapılan duruşmada salonda bulunan mağdur sporcunun babası sapık doktora saldırdı.

ABD Jimnastik Milli Takımı’nın doktorluğunu yapan Laryy Nassar’ın duruşmasında üç kızının da Larry Nassar tarafından tacize uğradığını gerekçesi ile mahkeme salonunda kendisini tutamayıp Nassar’a saldırdı. 

Baba Randall Margraves mahkeme solunu hakimine tacizci doktor Larry Nassar’a ile beş dakika odada yalnız görüşmek için Janice Cunnigham’dan ricada bulundu. Hakim Cunnigham bu talebi reddedince baba Margraves daha fazla kendini tutamayıp mahkeme salonunda Larry Nassar’a koşarak saldırdı. Üç kızı da mahkemede ifade verdikten sonra dışarı çıkınca sanık sandalyesinde oturan ABD Jimnastik Milli Takımı’nın doktorluğunu yapan Laryy Nassar’ı yumruklamaya başlayan baba kontrolünü kaybetti. Larry Nassar’ın avukatı olaya müdahale ederek araya girse de pek başarılı olamadı çünkü öfkeli baba Randall Margraves’ın yumruklarına oda maruz kaldı.

Tacize uğrayan üç kız mahkemede ifadelerini verdiği sırada duydukları karşısında üzüntüyle yüzlerini kapatan anne ve babası Margraves sanık koltuğunda yargılanan Nassar’a sinirli sinirli bakarak tepkilerini göstermeye çalıştı.