Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup etti. Süper Lig'i ilk haftadan bu yana lider götüren Galatasaray takımı bu hafta Konya'daydı. Atiker Konyaspor'a konuk olan Galatasaray Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Aslan'ın zorlu deplasmanda golleri yıldız oyuncu Bafetimbi Gomis'in ayağından geldi.

 Hakem Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı mücadelede Galatasaray'ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis iki defa sahneye çıktı. Son lig maçını boş geçen Gomis bu maçta attığı iki gol ile gol krallığı yarışında da rakiplerinin iki gol önüne geçmiş oldu. Galatasaray'a 3 puanı getiren goller 54 ve 77. dakikalarda geldi. İkinci gol penaltıdan kaydedildi.

 Galatasaray bu galibiyetle beraber puanını 22'ye yükseltti. Aslan böylelikle zirveye tam manasıyla kuruldu. En yakın rakipleri olan Göztepe ve Başakşehir ile arasındaki puan farkı 6 olan Aslan'ın ezeli rakipleriyle arasındaki puan farkı da oldukça yüksek. Bu hafta kaybeden Beşiktaş ile 8, maç eksiği olan Fenerbahça ile de 11 puan yukarda yer alıyor Galatasaray. Bu sonuçla Atiker Konyaspor da 7 puanda kaldı.

Stat: Konya Büyükşehir Belediye 
Hakemler: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, Serkan Ok 
Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Jonsson (Dk. 77 Manyama), Ali Turan, Ömer Ali Şahiner, Filipovic, Mehdi, Milosevic, Musa Araz, Fofana (Dk. 72 Ezekiel), Eze (Dk. 66 Evouna) 
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici (Dk. 78 Serdar Aziz), Fernando, Ndiaye, Rodrigues (Dk. 31 Selçuk İnan), Belhanda, Feghouli, Gomis (Dk. 80 Eren Derdiyok)
Goller: Dk. 54 ve 76 (Penaltıdan) Gomis (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 24 Ndiaye (Galatasaray), Dk. 60 Jonsson, Dk 76 Ali Turan (Atiker Konyaspor)