Aracına akaryakıt almayı düşünen kişiler geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da güncel fırsatları yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, Halkbank da güncel kampanyalar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. 16 Mayıs tarihinde başlayan ve 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan akaryakıt kampanyası çerçevesinde 200 TL Parafpara elde edilebilirken, fırsatın ayrıntıları ve kampanyadan kimlerin yararlanabileceği Halkbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile netlik kazandı.

Halkbank Akaryakıt Kampanyası

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre 16 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında kampanyaya katılan Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ve otogaz alışverişine 200 TL Parafpara verilecek. Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den hemen katıl butonuna tıklanması gerekirken, bankaya kayıtlı cep telefonundan AYTEMİZ yazıp 3404'e SMS gönderilebilir. Kampanya ile ilgili Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre kazanılan Parafparaların son kullanım tarihi 10 Ağustos 2024 saat 21.59 olarak belirlendi. Kullanılmayan Parafparalar 11 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacak.

Hesap Makinesi 3

Halkbank Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

Mayıs ayının ortalarında başlayan ve haziran ayının son gününe kadar devam edecek olan Aytemiz istasyonlarında 200 TL Parafpara fırsatıyla ilgili Halkbank resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Halkbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler mayıs ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Parafparaları merak ediyorlar. Halkbank düzenli olarak güncel kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunduğu için belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Halkbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Editör: Ali Ölmez