Mayıs ayının ortalarında aracına akaryakıt almayı düşünen vatandaşlar bankaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Bu çerçevede, bankalar da belirli tarihler arasında geçerli olan akaryakıt alışverişleri fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. 1 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan akaryakıt alışverişi fırsatı çerçevesinde 150 TL Worldpuan elde edilebilirken, kampanyanın detayları ile ilgili Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı.

Vakıfbank 150 TL Worldpuan Kampanyası

Vakıfbank’ın açıklamasına göre 1-31 Mayıs tarihleri arasında Vakıfbank Worldcard ile akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapılacak dört adet 1000 TL ve üzeri alışverişe 150 TL Worldpuan hediye edilecek. Müşteri bazlı geçerli olan fırsat çerçevesinde ek kart ile yapılan alışverişler de kampanyaya dahil edilecek. Fırsattan yararlanabilmek için Vakıfbank Mobil’de yer alan Cepte Kazan üzerinden hemen katıl tuşuna tıklanması gerekirken, elde edilen Worldpuanlar 4 Haziran 2024 tarihine kadar bireysel ve kullanımı açık olan kredi kartına yüklenecek ve bir gün sonra kullanılabilir olacak. Worldpuanların son kullanım tarihi ise 19 Haziran 2024 olarak belirlendi. Kullanılmayan Worldpuanlar 20 Haziran 2024 tarihinde geri alınacak.

Mayıs 2024 Vakıfbank Güncel Kampanyalar

Mayıs ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan akaryakıt alışverişi fırsatı ile ilgili Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgilendirmede bulunurken, Vakıfbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler geçtiğimiz aylarda olduğu gibi mayıs ayında da farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve Worldpuanları merak ediyorlar. Vakıfbank düzenli olarak güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunduğu için Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinilebilir.

Editör: Ali Ölmez