Haziran ayının ilk günlerinden itibaren firmalar peş peşe güncel fiyat listeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, otomobil sahibi olmayı düşünen vatandaşlar da söz konusu fiyat listelerini yakından takip ediyorlar. Araç fiyatlarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ederken, kampanyalar da merak edilen konular arasında yer alıyor. Renault tarafından yapılan açıklama ile birlikte 100.000 TL nakit alım desteği veya 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatının detayları belli oldu.

Renault Haziran 2024 Kampanyası

Renault tarafından yapılan açıklamaya göre Captur modelinde 100.000 TL nakit alım desteği veya 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatı sunulacak. Söz konusu nakit alım desteği sınırlı sayıdaki Captur modelinin tüm versiyonlarında geçerli olurken, konuya ilişkin Renault’nun resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni şöyle:

‘’Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Captur modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 16.888 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır’’

İkinci El Araç Fiyatları Düşer Mi?

Renault Captur modelinde geçerli olan 100.000 TL nakit alım desteği veya 200.000 TL kredi 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatı ile ilgili bilgi verilirken, araç almayı düşünen vatandaşlar da ikinci el otomobil piyasasının önümüzdeki süreçlerde nasıl bir seyir göstereceğini merak ediyorlar. İkinci el otomobil piyasası sıfır otomobil fiyatlarından etkilendiği için önümüzdeki süreçlerde sıfır otomobil fiyatlarının küresel ve bölgesel gelişmelere göre değişkenlik göstermesinin ardından ikinci el otomobil fiyatlarında da farklılık yaşanabilir.

Editör: Ali Ölmez