Pop müzik sanatçısı Aleyna Tilki'nin annesi olan Havva Öztel kimdir? 42 yaşında olan Havva Öztel son paylaşımı ile adeta nefesleri kesti. Bir çok takipçi Aleyna'dan güzel şeklinde yorum yaptı. Hem güzelliği hemde fiziki görünüm ile gözleri üzerine çekti. Peki Havva Öztel kimdir? 

Çok küçük yaşta şarkıcılığa adım atan ve sahnelerde olan Aleyna Tilki son olarak çıkardığı İngilizce şarkısı 'Retrograde'i çıkararak dünyaya açılmıştı. Her yaptığıyla olay olan Tilki'nin annesi Havva Öztel ve kız kardeşi de kendisi kadar ünlü oldu. Sık sık paylaşımlarıyla gündem olan anne Havva Öztel, son olarak hesabından Aleyna Tilki ile olan fotoğrafını paylaştı. "Annesi değil ablası gibi" yorumları yapılan Havva Öztel güzelliği kızını solladı. İşte Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel...

Her yaptığı ve her söylediği gündem olan popçu Aleyna Tilki son olarak çıkardığı İngilizce şarkısı 'Retrograde'i çıkararak dünyaya açılmıştı.

Tilki'nin kendisi kadar kız kardeşi ve annesi de sosyal medyada oldukça dikkat çekiyor. Instagram hesabını aktif kullanan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, fiziği ile büyüledi.

Instagram hesabından kızı Aleyna Tilki ile paylaşımda bulunan Öztel'e beğeni ve yorum yağdı. "Annesi değil ablası gibi" şeklinde yorumlar yapıldı.

Havva Öztel güzelliği ve düzgün fiziği ile kızını gölgede bıraktı. Övgüleri toplayan Havva Öztel daha önce de söylediği şarkı ile kızının tahtına aday gösterilmişti.