Efsanevi Fenerbahçe futbolcusu Alex De Souza, uzun bir zaman sonra Türkiye'ye gelmesinin ardından Fenerbahçe Doğuş - CSKA Moskova maçını tribünden takip ederek yeniden gündeme oturdu.

 Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan efsanevi 10 numara Alex De Souza uzun bir aradan sonra Türkiye ziyaretinde bulundu. Çeşitli etkinlikler kapsamında Türkiye'ye gelen Alex De Souza her fırsatta Türkiye'yi ve Türkleri çok özlediğini belirtti. Anısına yapılan heykel ile poz vermeyi ihmal etmeyen Alex De Souza, THY Euroleague turnuvası kapsamında oynanan Fenerbahçe Doğuş - CSKA Moskova maçını loca tribününden izleyerek destek verdi.

 Taraftarlar tarafından yoğun bir sevgi seli ile karşı karşıya kalan Alex De Souza için maç süresi boyunca tezahüratlar yapıldı.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Twitter hesabı üzerinden "Eski kaptanımız Alex De Souza, Ülker Spor Salonundaki yerini aldı" şeklinde yaptığı bilgilendirme sonucunda taraftarlar loca tribününe akın etti. Yoğun bir sevgi gösterisine maruz kalan Alex De Souza'ya taraftarlar tarafından büyük destek verildi. Alex'in yanı sıra maçı takip eden isimler arasında Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Vincent Janssen'de buluyordu. Karşılaşmayı yakından takip eden Aziz Yıldırım'ın, Alex De Souza ile birlikte poz vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

 Uzatmalarda CSKA Moskova galibiyetiyle sonlanan mücadelenin ardından Fenerbahçeli taraftarlar hakem Javor'a büyük tepki gösterdi. Fenerbahçe kulübü tarafından hazırlanan kareografi neticesinde spor salonunda güzel görüntüler verildi.