Aksaray'da otopark girişindeki rampada park halinde olan bir otomobil geri kayınca, aracı durdurmaya çalışan iki kişi aracın altında kalarak yaralandı.

Aksaray'da Otopark Girişinde İki Kişi Aracın Altında Kalarak Yaralandı

Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi Perşembe Semt Pazarı karşısındaki bir apartmanın otopark girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 70 yaşındaki Z.D., 34 FJ 330 plakalı Volkswagen marka otomobilini ikamet ettiği apartmanın otopark girişindeki rampaya park etti. Bu sırada komşusu H.B. (60) ile karşılaşıp sohbet etmeye başlayan Z.D., el frenini çekmesine rağmen vitesi boşta bıraktığı için otomobil aniden geri kaymaya başladı. Z.D. ve komşusu H.B., otomobili durdurmak için müdahale etmeye çalışırken aracın altında kalarak yaralandılar.

Olayı fark eden diğer komşular hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Polis ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat sürdürülüyor.

Hacılar Harmanı Mahallesi Muhtarı Mehmet Tutsak, olayı şöyle anlattı: “Arabayı garaja indirirken araç boşta kalmış. Araç geriye doğru kayarak Ziya D. ve Hüseyin B.’yi duvar arasında sıkıştırdı. İkisi de yaralı.”

Editör: Osman Baytekin