Kampanya sona ermek üzere! Son saatlerde 20 bin TL'lik ödeme için başvuru yapabilirsiniz! Tüm ayrıntıları öğrenmek için haberimize göz atabilirsiniz.

Akbank'tan  20 Bin TL Ödeme

Nakite sıkışan bireyler, bankaların cazip kredi kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyorlar. Akbank'ın duyurusuna göre, müşterilere 20 bin TL ödeme imkanı sunuluyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler, Akbank mobil uygulaması üzerinden Axess ya da Wings kredi kartı başvurusu yapabilirler. Ancak kampanya, 30 Nisan'da sona eriyor ve bu avantajdan sadece mobil uygulama üzerinden 30 Nisan tarihine kadar Axess ya da Wings kredi kartı başvurusu yapanlar faydalanabilecekler. Başvurusu kabul edilen müşteriler, 15 Mayıs'a kadar faizsiz 3 ay vadeli 20 bin TL taksitli nakit avans talebinde bulunabilecekler. Ancak, 4 Nisan öncesinde açık kredi kartı bulunanlar bu fırsattan yararlanamayacaklar. Başvurusu kabul edilen müşterilerin nakit avans kampanya tanımları, başvuru tarihinden 2 gün sonra aktif hale gelecek. 20 bin TL'lik faizsiz taksitli nakit avans talebi dışındaki başvurularda yüzde 4.42 oranında faiz uygulanacak. Bireysel kartlar için taksitli avans ücreti alınmayacak.

Başvuranlara Anında Fai̇zsi̇z 20 Bin Tl'yi Veriyor

Taksitli Nakit Avans Kampanyası Detayları

Yalnızca bir kez taksitli nakit avans kampanyasından yararlanılabilir. Her işlem için minimum 200 TL olacak şekilde taksitli avans işlemi yapılabilir. ATM'lerde tek seferde en fazla 4 bin TL çekilebilir. Taksitli avans işlemleri, kartın kullanılabilen nakit avans limiti, tek işlem limiti ve günlük işlem limiti ile sınırlı olacaktır. Fiziksel kartlarla taksitli avans kampanyasından faydalanmak için kartın aktif olması gerekmektedir. Şifre gelmeyen veya fiziksel olarak teslim alınamayan kartlar için online başvuru yapılabilir. Free Kart, Ticari kart, ek kart ve sanal kartlar kampanyaya dahil edilmeyecek. Axess veya Wings kart başvurusu yapan müşteriler, bir yıl boyunca kart ücreti ödemeyeceklerdir. Ekstre son ödeme tarihine kadar borç tamamen veya kısmen ödenmezse, güncel faiz oranı uygulanacaktır. Taksitli avansta vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksit ödemesi yapılabileceği gibi, borçlar tamamen kapatılabilir. Gecikmiş ödemelerde, blokelerde veya yasal takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamazlar. Ek kart sahipleri, ayrı müşteri numaraları varsa, ATM'lerden veya şubelerden taksitli avans işlemi gerçekleştirebilirler.