Mayıs ayının ortalarında da Akbank'ın belirli tarihler arasında hayata geçirdiği güncel indirim ve chip-para fırsatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, 1 Nisan tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 10.000 TL'ye varan chip-para elde edilebilirken, Akbank resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile fırsatın ayrıntılarını duyurdu. Akbank'ın açıklamasının ardından 10.000 TL'ye varan chip-paranın kimler tarafından alınabileceği ve fırsatın detayları merak konusu oldu.

Akbank Davet Et Kampanyası

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Nisan ile 31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan davet et kazan kampanyası çerçevesinde Akbanklılar kendileri için özel oluşturacakları davet kodunu yakınları ile paylaşmaları ve yakınlarının bu davet koduyla mobilden Akbank müşterisi olması ve kredi kartı harcaması yapması durumda chip-para kazanacaklar. 1 Nisan ile 31 Mayıs tarihleri arasında oluşturulan davet kodunu sınırsız sayıda yakını ile paylaşan kişiler davet kodu ile kullanarak Akbank mobilden Akbanklı olma sürecine başarıyla tamamlayan yakınları için 300 TL, kredi kartı kullanmaya başlayan yakınları için 700 TL olmak üzere toplamda 10.000 TL'ye varan chip-para elde edebilecekler.

Hesap Makinesi 3

Akbank Güncel Kampanyalar 2024 Mayıs

Akbank nisan ayının ilk gününde başlayan ve mayıs ayının son gününe kadar devam edecek olan 10.000 TL'ye varan chip-para fırsatı ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi mayıs ayında da Akbank düzenli olarak belirli tarihler arasında geçerli olan güncel fırsatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Akbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasından güncel fırsatlara erişilebilir, detaylı bilgi edinebilir.

Editör: Ali Ölmez