Haziran ayında akaryakıt fiyatları küresel ve bölgesel gelişmelere göre değişkenlik gösteriyor. Bu çerçevede, benzin, motorin, LPG fiyatlarındaki değişimler araç sahipleri tarafından yakından takip edilirken, akaryakıt kampanyalarına dair de bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. İş Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte mayıs ayının ortalarında başlayan ve haziran ayının son gününe kadar devam edecek olan 220 TL Maxipuan fırsatı ile ilgili bilgi verdi.

İş Bankası 220 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 16 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt alışverişinde 200 TL Maxipuan elde edilebilirken, Petrol Ofisi istasyonlarına geçerli olan kampanyada alışverişlerden en az birini Maximum Mobil içindeki Pazarama’dan Petrol Ofisi öde-geç ile yapılması durumunda 220 TL Maxipuan elde edilebilecek. Fırsattan yararlanabilmek için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasından kampanyalar bölümünden katıl butonuna tıklanması gerekirken, fırsatın detaylarına dair İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre, İş Bankası Maximum, Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kampanyaya dahil edildi.

Akaryakit Tek Fiyat

İş Bankası 2024 Haziran Kampanyaları

İş Bankası 30 Haziran tarihine kadar devam edecek olan 220 TL Maxipuan fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, akaryakıt kampanyasının yanı sıra farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimler ve Maxipuanlar da merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi haziran ayında da İş Bankası güncel fırsatlar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, İş Bankası’nın güncel fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Editör: Ali Ölmez