AKP Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz ve yanındakilerin Kayseri Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü bastığı iddia edildi.

Skandal iddia Kayseri’de ortaya atıldı! AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı, beraberindekilerle birlikte Kayseri Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü basıp, bir polis memurunu darp ederek burnunu kırıldığı öne sürüldü. Skandal iddiayı ortaya ilk olarak 15 Temmuz Gazisi Emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz duyurdu. Eryılmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün memleketim Kayseri’nin Tomarza ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, bir siyasi partinin gençlik kolları başkanı ve yanındakiler tarafından basılmış, polis memuru F.Ç’nin burnu kırılmış" dedi. Eryılmaz, açıklamasının devamında "Buradan tüm siyasileri ve sorumlu bürokratları uyarıyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı: "Karakol basanın hükmü PKK teröristleri ile aynıdır. Poliste kimsenin şamar oğlanı değildir. Kimse eşkiyalara sahip çıkmaya kalkmasın. Kimse yaralı polis memuruna şikayetini geri alması için baskı yapmasın. Eşkiyalar cezalandırılsın. Olayın takipçisiyim…"


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise twitterda yaptığı paylaşımda, saldırıyı yapan kişilerin AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı öne sürdü: "Polis kardeşlerim, siz iş isteyen öğretmenleri durdurmaya çalışırken Tomarza’da karakol basan AK Parti gençlik kolları başkanı polis Memuru F.Ç.’nin burnunu yumruklayarak kırdı. Polisi aşağılayan, döven Saray rejiminin değil halkın yanında olun. Siz AKP değil Türk polisisiniz."

Yaşanan olayın ardından Vali Gökmen Çiçek basın açıklaması yayınladı.

AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı: