Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjdeli haber geldi! Bakanlık, Resmi Gazete'de yayımladığı duyuru ile 18 farklı ünvanda personel alımı yapacak. Başvuruların son tarihi 10 Mayıs 2024 olarak belirlendi. Başvuruların online olarak Kariyer Kapısı sayfasından yapılacağı duyuruldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 45 Bilişim Personeli Alacak

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çeşitli alanlarda 45 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Bu alımlar için adayların sözlü ve uygulamalı yöntemle değerlendirileceği belirtildi. Alınacak personel kadroları şu şekilde: 4 yazılım mimarı, 1 kurumsal veri mimarı, 5 kıdemli yazılım uzmanı, 2 kıdemli sistem uzmanı, 2 kıdemli ağ uzmanı, 2 kıdemli siber güvenlik uzmanı, 1 kıdemli CBS yazılım uzmanı, 1 kıdemli veritabanı uzmanı, 1 kıdemli devops uzmanı, 2 kıdemli iş analisti, 8 iş analisti, 7 kıdemli yazılım uzmanı, 3 devops uzmanı, 2 sistem uzmanı, 1 CBS yazılım uzmanı, 1 bilgi güvenliği uzmanı, 1 ağ uzmanı ve 1 veri merkezi uzmanı. Başvuruların son tarihi 10 Mayıs 2024. Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı üzerinden online olarak yapabilecekler.

Personel Alımı

Son Gün 10 Mayıs 2024

Başvurular, 24 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında dijital platformlar üzerinden yapılacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sayfaları veya Kariyer Kapısı üzerinden detayları takip edebilirsiniz.