73 yaşındaki Ali Rıza Topçu yaşanan olay sonrası polis ekipleri tarafından tutuklandı ve mahkemeye sevk edildi. Mahkemenin verdiği karar neticesinde 73 yaşındaki cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ne olmuştu?

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, bir evde yaşlı çiftin cansız bedeni bulundu. Evde yapılan ilk incelemede kadının baltayla öldürüldüğü, olaya şahit olan kocanın ise kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre; ilçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi 9. Sokak'ta bulunan bir ikamette yaşayan Abdullah Topçu (87) ile Fatma Topçu'nun (73) cansız bedeni bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemelerde karı koca olan Abdullah Topçu (87) ile Fatma Topçu'nun (73) hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri evde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde iddiaya göre Fatma Topçu'nun baltayla öldürüldüğü belirlendi. Yatalak hasta olan kocası Abdullah Topçu'nun ise kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği değerlendirilirken, incelemelerin ardından cenazeler kesin ölüm sebebinin anlaşılması için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Öldürülen Fatma Topçu ve eşinin ölüm haberi üzerine kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Abdullah Topçu'nun bugün toprağa verileceği öğrenildi.