Hava şartları ve dikkatsizlik sebebiyle trafik kazaları devam ediyor. Trafik kazası bu defa can almadı fakat 1 kişi yaralandı. Şaşırtıcı olan ise iki aracın çarpmasıyla değil 6 araç bariyerlere çarptı ve 1 kişi yaralandı.

Olay ile ilgili edinilen bilgilere göre Sarkışla ilçesinde kaza gerçekleşti. Sivas-Kayseri karayolunun Elmalı köyü kavşağında gerçekleşen kazanın sebebi dikkatsizlik değil aksine dolu yağışı sebebiyle yollar kayganlaşınca sürücüler hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan 6 araç, yolun farklı noktalarında bariyerlere çarparak kendilerini durdurabildi.

Yaralanan gencin 18 yaşındaki Kübra Gül olduğu öğrenildi. Talip Gül (27) yönetimindeki 58 FH 917 plakalı otomobilde yalnız olmadığı ve yaralı gencin 18 yaşındaki Kübra Gül’ ün de olduğu öğrenildi. Diğer araçlarda yaralı bir kişinin olmadığı sadece araçlarında hasar olduğu öğrenilirken Talip Gül (27) yönetimindeki 58 FH 917 plakalı otomobilde Kübra Gül (18) ile birlikte yolculuk yaparken diğer araçlar gibi kaza yapanlardan olup sadece aracın hasar almadığı aynı zamanda araçtaki genç kızın yaralandığını öğrenildi. Neyse ki çok zaman geçmeden genç kızı Şarkışla Devlet Hastanesine götürüldüğü öğrenildi. Hastaneden alınan bilgilere göre Kübra Gül’ ün durumunun şuan da ciddi bir durum olmadığı ve iyiye gittiği öğrenildi.