İstanbul Esenyurt’ta  yaşayan genç kadını yıllardır çıplak fotoğrafları ile tehdit eden sapık üstüne kızın babasının iş yerinin babasına vermiş olduğu araca da Molotof atıp evini kurşunladı fakat buda onun sonu oldu.

İstanbul’da bir markette çalışan E.U yaklaşık 3 yıl önce tanıştığı Halil İbrahim G. İsimli şahısla sevgili oldu. İddialara göre E.U ayrılmak isteyince Halil İbrahim G. , E.U’yu tehdit ederek evine çağırdı ve zorla üstsüz fotoğraflarını çekti. Fotoğrafları çektikten sonra genç kızı şantajla tehdit eden Halil İbrahim G. zorla E.U ile birlikte olarak istediklerini kıza yaptırmaya başladı. Şantajlara daha fazla dayanamayan E.U karşı gelmeye başlayınca bu seferde ölüm tehditleri alan genç kız çaresiz kaldı. 2016 yılından bu yana bu tehditlere ve şantajlara maruz kalan E.U’nun ailesi de Halil İbrahim G. tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya maruz kaldı. Bununla da yetinemeyen Halil İbrahim G. genç kadının fotoğraflarını internet sitelerinde yayınlamaya başladı.

E.U’nun babasının canına da kasteden evlerini kurşunlayan Halil İbrahim G.’ye dayanamayan genç kız tacizcisinin ses kaydını alarak sosyal medyada yayınlamaya başladı. Ses kaydında tacizcinin ‘’ Emil ol bugün birinin canı yanacak. Unutma, bugün birilerinin canı yanacak. Onun kim olduğu önemli değil. Sesimi duyarsınız yakında’’ dediği ifadeler net bir şekilde anlaşılıyor. Ardından Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden E.U ses kaydını verdikten sonra Halil İbrahim G.’den şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin yaptığı titz çalışma sonucu kıskıvrak yakalanan tacizci gözaltına alındı. Tacizcinin yakalandığı sırada 3 adet cep telefonuna da el konuldu. Yakalanan zanlı ifadesi alınmak üzere Esenyurt Emniyeti’ne götürüldü.

E.U’nun tacizcisini bir yıl öncede şikayet ettiğin için gözaltına alındığı fakat çıkarılan mahkeme de serbest bırakıldığı öğrenildi.