Ziraat Bankası, 23 Nisan'a özel harika bir kampanya ile karşınızda! 19-23 Nisan tarihleri arasında Bankkart'ınızla Çocuk Eğlence Oyun Parkları ve Oyuncak sektöründeki üye işyerlerinden yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL Bankkart Lira hediye edecek. Toplamda 300 TL'ye kadar Bankkart Lira hediyesi kazanma şansını kaçırmayın.

Ziraat Bankası 23 Nisan Kampanyası

Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya katılabilirsiniz. Katılım sağlamadan önce alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerekmektedir. Kampanya süresince, Bankkart'ınızla çocuk eğlence oyun parkları ve oyuncak sektöründeki üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL, toplamda 300 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

3 Gün İçinde Başvur 300 Tl'yi Kap! Ziraat Bankası 23 Nisan İkramı Dağıtıyor

Araç Sahiplerine Kötü Haber: Yüzde 30 Zam 1 Mayıs'ta Başlıyor! Araç Sahiplerine Kötü Haber: Yüzde 30 Zam 1 Mayıs'ta Başlıyor!

300 TL Bankkart Lira Kazanma Şansı

E-ticaret işlemleri hariç olmak üzere, kampanya müşteri bazlıdır ve en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuyor! Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında Bankkart Liraları yüklenecek. Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özellikleriyle yapılan işlemler kampanyaya dahil edilecek ve kazanılan Bankkart Liraları peşin veya taksitli olarak kullanılabilecek. 23 Nisan 2024 tarihinde sona erecek olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin işlemlerini bu tarihe kadar tamamlamaları gerekiyor.