Fox TV'nin kadınlar tarafından nefessiz izlediği yarışma 28 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Bu hafta yapılacak olan final bölümünde birinci kim oldu merak konusu. 15 Bin para ödülü olan yarışmada yine heyecan dolu anlar yaşandı. 28 Mayıs Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? Birincisi kim oldu? haber detayımızda yerini aldı!

FOX TV ekranlarında yayımlanan ve ilgiyle izlenen Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir hafta daha başlıyor. İzleyiciler, Zuhal Topal'la Sofrada bu haftaki yarışmacıları kimler? sorusuna yanıt arıyor.

28 MAYIS ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA HAFTANIN BİRİNCİSİ

FOX TV ekranlarının ilgiyle takip edilen ve en çok izlenen yemek yarışması programı Zuhal Topal'la Sofrada, yeni bir haftaya 'Merhaba!' dedi.

Bugünden itibaren kıyasıya rekabetin yaşanacağı program, yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Her hafta olduğu gibi Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında 24-28 Mayıs 2021 haftası da büyük bir rekabete sahne olacak.

Beş gün boyunca hünerlerini sergileyecek olan gelinler ve onlara puan verecek kayınvalidelerin mücadelesi, izleyenlerin nefesini kesecek. Beş gelin ve kayınvalidenin tek hedefi ise 15 bin lirayı alıp evlerine dönebilmek.

Peki Zuhal Topal'la Sofrada 24-28 Mayıs yarışmacıları kimler? İşte, Zuhal Topal'la Sofrada'nın 24-28 Mayıs haftası gelin ve kayınvalideleri...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 24-28 MAYIS YARIŞMACILARI KİMLER?
Ekranların damak çatlatan yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada'da yeni hafta heyecanı başlarken yarışmacıların bu hafta kimlerden oluşacağı merak ediliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada programının bu haftaki yarışmacıları henüz açıklanmadı. Programda açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak.