14 Mayıs tarihinde bankaların güncel emekli promosyon ödemeleri 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, mayıs ayının ortalarında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. Ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar.

26 Bin 250 TL Promosyon Teklif Edildi

Belediye personellerinin maaş promosyonlarına ilişkin her geçen gün açıklamalar gelmeye devam ederken, yurt çapındaki farklı belediyelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, Belediye-İş Sendikası Batman Şubesi tarafından yapılan açıklamaya göre belediye personel AŞ’de toplam 2075 personeli kapsayan promosyon ihalesinde en yüksek teklifi 26.250 TL ile Yapı Kredi verdi. Promosyon teklifi ile ilgili sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’EN YÜKSEK TEKLİF 26 BİN 250 TLBatman Belediyesi’nde uzun süredir gündemde olan promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Belediye Personel A.Ş’de toplam 2075 personeli kapsayan promosyon ihalesine en yüksek teklifi Yapı Kredi Bankası verdi. 26 Bin 250 TL ücret veren Yapı Kredi Bankası’nın teklifini değerlendirmeye alan Batman Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde promosyon ihalesini sonuçlandırması bekleniyor’’ denildi.

Sosyal Yardim Zammi 2024

Maaş Promosyonları 2024 Mayıs

Belediye-İş Sendikası Batman Şubesi maaş promosyonu teklifinin detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde çalışan personeller mayıs ayının ortalarında maaş promosyonlarına dair gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için görüşmeler sürerken, önümüzdeki süreçlerde yeni duyurular yayınlanacak.

Editör: Ali Ölmez