İş Bankası'ndan heyecan verici bir açıklama geldi! Banka, müşterilerine özel olarak hazırladığı kampanya ile çeşitli alanlardaki alışverişlerde sağlanacak indirimler ve kazanılabilecek maksimum puanlar hakkında detaylı bilgileri yayınladı. İş Bankası resmi internet sitesinde duyurulan kampanya kapsamında, 1000 TL'lik indirim ayrıntıları sizi bekliyor!

İş Bankası Müşterilerine Özel 1000 TL İndirim 

İş Bankası, müşterilerine heyecan verici bir fırsat sunuyor! Nisan ayı boyunca geçerli olacak olan özel kampanya kapsamında, İşCep uygulamasında "Müşteri olmak istiyorum" özelliğine sahip tüm İş Bankası müşterileri, 12 Mayıs 2024'e kadar MediaMarkt'tan yapacakları 10.000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde tam 1000 TL indirim kazanacaklar. Bu kampanyaya Maximum ve Maximiles özelliği taşıyan bireysel kredi kartları dahil edilirken, dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntılar da var: Ticari Kredi Kartı, Ticari Bankamatik Kartı, Aidatsız Kartlar, Maxipara Kartı, Bireysel Bankamatik Kartları MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

İş Bankası'nda Hesap Açanlar Ödülü Kapıyor

Bu dev indirim fırsatıyla ilgili detaylı bilgiler İş Bankası resmi internet sitesinde yayınlanmış durumda. Ancak kampanya dışında kalan müşteriler için de İş Bankası'nın sunduğu Maxipuanlar ve diğer indirimler merak konusu. Yeni fırsatları kaçırmamak için müşterilerin güncel kampanya sayfasını düzenli olarak kontrol etmeleri önemli. Böylece belirli günlerde geçerli olan fırsatlara anında erişebilir ve detaylı bilgi alabilirler.