Yeni bir aya başladığımız bugün 1 Ekim Rezzan Kiraz Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumları en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Venüs ve Jupiter  hangi burçları olumlu  yada olumsuz etkileyecek? Sizler için Türkiye'nin en ünlü astroloji uzmanları olan Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz günlük burç yorumlarını hazırladık.

1 Ekim 2020 Koç Burcu Günlük Burç Yorumları

Eğer kariyerinde son 7 yıldır zorlanmış ve mücadele vermiş bir koç burcuysan ödüller sana yağıyor diyebiliriz. Ya da gerçekten inandığın işe emek verdiysen, yapılan her kötülüğe nezaketle kalmayı başardıysan o zaman başarıya hazırlıklı olmalısın. Bu ay yöneticilerin senden çok şey bekliyor olacaktır. Mümkün oldukça grup çalışmalarında sorumlulukları üzerine alarak önderlik etmen seni daha başarılı işler içerisine ilerletebilir. 

1 Ekim 2020 Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları

Bugün duygularınız ön planda duruyor, sizin için yoğun duygusallık ve hüzün içeren bir gün olacak. Yaşadığınız sorunlar, yaşantınız, hayatınız ne kadar kötü olursa olsun size ne kadar ağır şartlar verilirse verilsin, karşınızdaki insanlara karşı kibar olmakta ve kırıcı olmamakta fayda var. Çalışma/iş hayatınız ne kadar yorucu ve stres altında geçerse geçsin, sevdiğiniz insanların sizin yanınızda durmasına izin verirseniz bu size iyi gelecektir ve tez toparlanacaksınızdır.

1 Ekim Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları

Boğa burçları jupiterin Perşembe günü özellikle dikkat etmesi gerekiyor bugün gün boyunca ay oğlak burcunda seyrine devam ederken Merkür Mars karşıtlığı gezegen kombinasyonları sizlere iş çalışma çevresel ilişkilerinizde öfkeli huzursuz gergin tavır ve davranışları içerisinde olmamanız gerektiği konusunda uyarı yapıyor. Bugün mümkün ol arkadaş ve çevrenizdeki kişilerle ışık olarak ilişki olarak da fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ya da bir takım arkadaşlarınızın fikirlerinize karşı çıkmasından dolayı gerginlik iletişimsizlik yaşayabilirsiniz. Ne yapmanız gerekiyor biliyor musunuz işsizlik yaşayabilirsiniz ne yapmamız gerekiyor biliyor musun siz gergin olmadıktan sonrasize gelgin sergileyen kişilerin tavır ve davranışlarını gözünüzde endişe ve huzursuzluk yaşamayın

1 Ekim İkizker Burcu Günlük Burç Yorumları

Uzun süredir aklınızda olan fakat bir türlü hayata geçiremediğiniz o düşüncelerinizi bugün tekrar gözden geçireceksiniz. Geçmişte bu düşünceleriniz yüzünden ne kararlar verdiğinizi, nasıl davrandığınızı ve hayatınızın gidişhattını nasıl değitirdiğinizi hatırlayın ve bugün ona göre tekrar bir karar verin. Ekonomik açıdan ne kadar şanslı olduğunuzu söylememize gerek olduğunu sanmıyorum, bu konuda oldukça iyisiniz. Ekonominizin iyi olduğu süreçleri iyi değerlendiriseniz ileride size faydası olabilir.

1 Ekim Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları

Hayatınızda sıklıkla olmaya devam eden yorucu olaylar sizi kötü etkileyebilir. Bu olaylar ve üstüne birde çevrenizde yaşanacak olan olaylar yüzünden kötü patlamalar yaşayabilirsiniz.Bulunduğunuz durum da gösteriyorki bu olaylar size kötü şeyler getirmekte ve devam edecek. Bu durumlarla başa çıkmanız, sizi seven insanların desteğini önemsemeniz işinizi kolaylaştırabilir. Sevdiğiniz insanlarada vakit ayırmalı ve onlara değer vermelisiniz. 

1 Ekim Başak Burcu Günlük Burç Yorumları

Bulunduğunuz ortamlardaki arkadaşlarınızın size karşı olan uzak ve samimiyetsiz davranışları sizi biraz etkileyebilir. Bu sizin yaptığınız işe ve hareketlerinize yansımamalı ve etkilememeli. Başarmakta olduğunuz şeyler, yüksek temponuz size yeni ve güzel kapılar açacak. Aşk hayatınızda ki olumlu atmosfer partnerinize ve size gayet iyi gelecektir, onun size karşı olan yakınlığına engel olmayın.

1 Ekim Terazi Burcu Günlük Burç Yorumları

Sizi uzun süredir bekleyen güzel bir gün. İş hayatınızda ve bulunduğunuz yerlerde takdir toplayacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz bu başarınız sizin içinde çok önemli ve size çok iyi gelecek. Aşk hayatından söz edecek olursak partnerini biraz kırmış görünüyorsun, olaya müdahale etmen ve ortamı yumuşatman gerekebilir. Onunla sakin bir şekilde konuşup sorunlarını öğrenerek ilişkinize iyi gelecek kararlar verebilirsin.

1 Ekim Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları

Mükemmel bir enerji ve güzellik içindesin. Hedeflerinizi ve yapmak istediklerinizi gayet iyi biliyorsunuz, harekete geçmelisiniz. İnsanlardan duyduğunuz rastegele sözlerin doğru olup olmadığını bilmeden, laf söylememenizde ve sessiz kalmanızda fayda var. İş hayatınızın sıkıntıları yüzünden bazı ödemeleriniz gecikebilir. Fakat sakin kalıp sabretmekte fayda var. Olayları dinledikten sonra hemen yorumlamak yerine birde karşı taraftaki kişileri dinlemelisiniz.

1 Ekim Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları

Yaşadığınız olayların etkisinden çıkamadığınız için bugün kendinizi oldukça yorgun, düşünceli ve bitkin halde bulabilirsiniz. Kendinizi anlatmaya çalışmanız, insanlara olan duygularınızı karşı tarafın anlamaması ve sizi hiçe sayması sizi mahvediyor. İnsanları değiştiremeyeceğinizi anlamalısınız fakat kendinizden de ödün vemeyin. Bırakın herkesin doğrusu kendine kalsın. Ekonomik yönden ise rahatlayacak haldesiniz. Güzel şeyler sizi bekliyor.

1 Ekim Yay Burcu Günlük Burç Yorumları

Duygusallığınız ve insanlara karşı yapıcı tavrınız yüzünden size sunulan tekliflere olumsuz yanıt vermeniz oldukça zor görünüyor. Ancak ekonomik yönden sıkıntı çekmek istemiyorsanız buna dur demeniz gerekiyor. Çünkü hayır demeyeceğinizi bilen insanlar bu durumu çokca kullanacaklardır. Uzun zamandır ilgilenmediğiniz ve ikinci plana koyduğunuz insanla vakit geçirmek size iyi gelecektir.

1 Ekim Kova Burcu Günlük Burç Yorumları

Aslında son zamanlarda yaptığınız dikkatsiz para savurganlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İleride sizin için sıkıntı olabilir şimdiden önlem alın. Yakın çevrenizde ki insanlar sizin adınıza kararlar vermeye çalışabilir veya sizi yönetmeye çalışabilir. O durumlardan uzak durmanızda oldukça fayda var. İnsanların sizi kolunun altına almasına izin vermeyin ve kendi düşüncelerinizi önemseyin.

1 Ekim Balık Burcu Günlük Burç Yorumları

Arkadaşlarınızla ve çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz kuvvetli, güzel görünüyor. Bu tutumlu ve güvenilir davranışlarınız herkesin ilgisini çekiyor. Geçmişte yaşanan şeyleri pekte unutmuş gibi görünmüyorsunuz fakat rahatlamak için ve kendinize gelmeniz için biraz açımanız gerekebilir. Size sunulan davetler sizin için bir fırsat. İş hayatınızda oldukça rahat ve sakin görünüyor.